• Ajnshtajni filozof

    Ajnshtajni Filozof (Pjesa II)

    Feja, Besimi dhe Shkenca Një nga problemet më të mëdha të filozofisë dhe mendimit shkencor ka qënë raporti mes fesë dhe shkencës, besimit dhe dijes....